Napovednik seminarjev

Ljubljanska cesta 61, 1230 Domžale
Tel. 01 722 05 10, DŠ: 4555 8264

organizira

_______________________________________________________

Seminar baročnega okraševanja na primerih vseh Händlovih Sonat

prof. Rachel BROWN, Anglija

20.- 22. oktober 2017

 

spremljava: prof. Egon MIHAJLOVIĆ, čembalo

Rachel BROWN obvlada igranje različnih prečnih in kljunastih flavt. Po študiju koncertne flavte v Manchestru in na “Royal Northern College of Music” pri Trevorju Wyeju, je zmagala na tekmovanju ameriškega nacionalnega združenja flavtistov “Young Artist”. Baročno in še ostale flavte iz devetnajstega stoletja je študirala pri Lisi Beznosiuk in Stephenu Prestonu. Njene zgoščenke s posnetki skladateljev Quantza, C.P.E. Bacha, Telemanna in Haendla so vse dobile odlične ocene in postajajo referenčne v flavtističnih krogih. Rachel je že vrsto let solo flavtistka in cenjena profesorica tako, da nastopa z glasbenimi zasedbami kot so: “Academy of Ancient Music”, “The Kings Consort”, “Collegium Musicum 90”, “Ex Cathedra” in “Brandenburg Consort” v Evropi, na Japonskem, v severni in južni Amerki in na Novi Zelandiji. Deluje kot profesorica baročne flavte na “Royal College of Music” v Londonu. www.rachelbrownflute.com

___________________________________________________________

Rok za prijavo: 6. oktober 2017.

Kotizacija za udeležence na seminarju je 120 EUR.

Pasivna udeležba za učence, dijake in študente je brezplačna (prijava je potrebna).

Prosimo, da kotizacijo poravnate na podračun pri UJP št.: 01223-6030709822  in potrdilo o plačani kotizaciji pošljete do 6. oktobra 2017 na naslov:  GŠ Domžale, Ljubljanska 61, 1230 Domžale ali na seminar@flavta.com. Račun za plačilo kotizacije vam bomo izstavili po zaključku seminarja.

Potrdila

24 urni seminar ni objavljen v katalogu SSS, vendar v celoti ustreza standardom državne komisije za organizacijo stalnega strokovnega izobraževanja, zato bomo po izpeljavi seminarja zaprosili komisijo za ovrednotenje udeležbe z 1,5 točke za napredovanje učiteljev v nazive.

Lep pozdrav

Andreja Humar, ravnateljica Glasbene šole Domžale

__________________________________________________________

KONCERT

sobota, 21. oktober 2017, ob 19.30

Händlove Sonate

Rachel BROWN, flavta

Egon MIHAJLOVIĆ, čembalo

Vstopnice za koncert lahko rezervirate na seminar@flavta.com.