VPRAŠAJTE NAS

Če na strani ne najdete pravih odgovorov, imate spodaj na voljo prostorček za vprašanja.

6 misli na “VPRAŠAJTE NAS”

 1. Pozdravljeni,
  Ali so že datumi za sprejemne za leto 2018/2019?
  In še, imamo 9 letnika z željo po igranju bobnov. Koliko je prostora za take navdušence v Domžalah?
  Lp

 2. Pozdravljeni,

  Vse informacije v zvezi z vpisom in sprejemnimi preizkusi za prihodnje šolsko leto si lahko pogledate tukaj.
  Ker je šolsko leto v polnem teku, zaenkrat še ne razpolagamo s številom prostih mest za posamezne instrumente v prihodnjem šolskem letu, lahko pa vam povem le, da so tolkala v zadnjih letih postala zelo popularna in je zainteresiranih otrok zanje ponavadi veliko.
  Lep pozdrav,

  Andreja Humar

 3. Pozdravljeni!
  Hči obiskuje 4.razred klavirja v GŠ Franca Šturma. Zaradi selitve bi jo z naslednjim šolskim letom prepisala v GŠ Domžale.
  Kakšen je postopek?
  Hvala za odgovor in lep pozdrav!
  Katja

 4. Pozdravljeni,

  zanima me kakšne so možnosti za učenje inštrumenta v Moravčah. Sin trenutno obiskuje GP in še koleba v izbiri inštrumenta (klarinet, harmonika, bobni). Osebno bi mi seveda ustrezalo, da igra nekaj, kar se poučuje v domačem kraju. Kako je tudi s sprejemom – prostimi mesti – za novince ? Ker je sin letnik 2011, me zanima tudi, kdaj lahko začne recimo s klarinetom (trenutno še nima stalnih prednjih zob)?
  Hvala za odgovore!

 5. Zadeva: Instrument na oddelku Moravče

  Pozdravljeni,

  V prihodnjem šolskem letu bo na oddelku Moravče oddelek 1. razreda nauka o glasbi, zato so sprejemni preizkusi letos na tem oddelku. Na oddelku Moravče sicer poučujemo klavir, flavto, klarinet in trobila.
  Glede starosti – otrok je primerne starosti za začetek, če se izkaže, da za klarinet še ni primeren (mlečni zobje), prične najprej s poukom kljunaste flavte.
  Lep pozdrav,
  Andreja Humar

 6. Zadeva: Prepis zaradi selitve

  Spoštovani!

  Šola v primeru selitve v naš šolski okoliš potrebuje najprej pisno prošnjo z vsemi podatki, kasneje pa urejamo šolsko dokumentacijo šole med seboj.
  Lep pozdrav,
  Andreja Humar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja