Seminar za klarinet – prof. Andrew Marriner, 14. – 16. 1. 2022

Vodil ga bo prof. Andrew Marriner iz Velike Britanije.

Seminar bo potekal med 14. in 16. januarjem 2022  v prostorih Glasbene šole Domžale.

Rok za prijavo je 12. januar 2022.

 Kotizacija za udeležence na seminarju je 140 EUR.

Prosimo, da kotizacijo poravnate na TRR GŠ Domžale:

SI56 0110 0600 8357 058, sklic SI 00 291306

in sicer najkasneje do 12. januarja 2022.

Račun za plačilo kotizacije vam bomo  izstavili po zaključku seminarja.

PRIJAVA NA SEMINAR

Seminar je že tradicionalen, saj se bo odvijal že enaindvajsetič in v celoti ustreza standardom državne komisije za organizacijo stalnega strokovnega izobraževanja, zato bomo po izpeljavi seminarja zaprosili komisijo za ovrednotenje udeležbe z 1,5 točke za napredovanje učiteljev v nazive.

Lep pozdrav!

Andreja Humar

ravnateljica GŠ Domžale

Priporočamo Vam bivanje v:

Hotel AMBIENT, Domžale

– 15% popust za udeležence seminarja. Rezervirati morate na tel. št. 08 200 20 00 ali 051 615 397 ali na booking@ambienthotel.si (in ne preko internetnih posrednikov). Rezervacijo lahko za vas opravi tudi ustanova, na kateri delate (izstavili bodo e-račun).

Spoštovane kolegice in  kolegi!

Presenečenje!! Kljub temu, da se nam obeta zaprtje (mislim države), se ne damo. Obeta sem nam dolgo pričakovan seminar. V živo! Zoom lahko prinesete s seboj. Pa še PCT.

Prepričan sem, da se tokrat vsi vidimo!

Tekst o letošnjem predavatelju sem skopiral od lani. Upam, da mi ga ne potrebno ponovno kdaj v prihodnje.

Tokrat bo med 14. in 16. marcem 2022 z nami dolgoletni solo klarinetist  London Symphony Orchestra Andrew Marriner. V »njegovem« orkestru je začel igrati leta 1986, ko je zamenjal Jacka Brymerja. Bil je tudi solo klarinetist orkestra Academy of St. Martin in the Fields.

Ni potrebno omeniti, da je koncertiral po vsem svetu, med drugimi tudi z dirigentskimi imeni kot so Leonard Bernstein, Valerij Gergijev, Simon Rattle ter seveda njegov oče Sir Neville Marriner. Še v oktobru lanskega leta je z LSO posnel Mozartov Koncert.

Kot vsako leto, Vas tudi tokrat prosim, da mi čim prej javite imena kandidatov, ki bodo muzicirali z nami. Prav tako tudi naslove skladb, ker se korepetitor želi dobro pripraviti na delo z našimi klarinetisti.

Imena aktivnih udeležencev (prijavljeni učitelji oz. njihovi učenci, dijaki in študentje + avtor in naslov skladbe) v pisni oz. elektronski obliki, sporočite po telefonu 041 675 438  ali na elektronski naslov joze.kotar@siol.net.

Aktivni udeleženci – STAREJŠI, naj kopiran izvod skladbe, ki jo bodo izvajali, pošljejo na moj naslov: Jože Kotar, Opekarska 35E, 1000  Ljubljana. Seveda le, če nameravate izvajati malo manj znano skladbo.

                                                                                               Vljudno vabljeni!

                                                                                   Jože Kotar

P.S. Natančen urnik seminarja Vam bomo poslali po prejemu vaših prijav.

Ljubljana, 3. 13. 2020

joze.kotar@siol.net

mobi.: 041 675 438

Dostopnost